Показать сообщение отдельно
Старый 09.05.2012, 11:24   #5
savsav
Гость

По умолчанию Re: С Днём Победы !

З Днем Перемоги!

67 років ми бережемо в своїх серцях святу пам'ять про той величний і незабутній день 9 травня 1945 року, коли великий подвиг нашого народу був увічнений такою ж великою перемогою над фашизмом.

З відчуттям глибокої поваги і вдячності вклоняємось тим, хто творив і здобув цю Перемогу - тим, хто не повернувся з війни, віддавши життя за нашу свободу, і тим сивочолим ветеранам, які залишаються живими носіями незрівняної звитяги і мужності, прикладом беззавітного служіння Вітчизні для всіх наступних поколінь.

Вічна пам'ять загиблим героям, найщиріші побажання міцного здоров'я, доброго самопочуття та світлої радості в житті нашим поважним ветеранам!

Від себе особливо хочу пам*янути, та згадати добрим словом своіх рідних, які віддали життя та здоров*я в боротьбі з фашизмом. Мій дід загинув під Харківом в 42-у році, другий був військовим пілотом, був збитий і відсидів в жахливих умовах,як і мільони радянських солдат, та жителів різних краін в німецьких канц.таборах, но його здоров*я було сильно підірвано і він повернувшись в м.Миколаів довго хворів і рано помер. Обидві бабусі (на жаль вже теж покійні) були ветеранами ВВВ, а іх всі рідні брати загинули в цій війни на різних територіях бувш СРСР та краін Європи...

Время генерации страницы 0.09096 секунды с 11 запросами