Цитата:
Сообщение от nmishurovski
zhyryk.roman, що мається на увазі?
Яка різниця, хто президент, незалежність в Україні з 1991 року, тільки не для всіх!
Коли депутат, або президент, хто б він не був, говорять про незалежність, вони мають на увазі себе рідних, свою незалоежність, яку вони для себе збудували і в Україні, а особливо за її межами.
Ромка, ти мабуть мав на увазі химерну незалежність для всіх?
Згадай з історії, створення незалежної України в 1918 році, за невеличкий проміжок часу, скільки керівників, хотіло керувати Україною, і кожний по своєму і кожний як-найкраще...
|
Так ти прав , що незалежність отримали неусі.
А завесь період вільної України президенти підтримували свою ідеологію, наприклад: Кравчук - ми є вільна україна ми добилися незалежності і нацоьму розпочався крух України, тому що прийшла хвиля людей не будувати а руйнувати. Кучма просидів два терміни за рахунок того ,що підтримував спокій в країні. Його коронна фраза *маємо те що маємо* мається наувазі тещо залишилося від Кравчука. За Кучми мафія почала переїжати із вулиць у чиновненські кабінети яка присмокталася до владьного корита.Ющенко - його мета євро союз, нато За нього країна увійшла у всесвітьню торгову мережу, ми дізналися хто ми є і звідки наше коріння, він розповів на увесь світ який штучний голод був і його підтримали усі окрім Росії яка і доцихпір невизнає цього, за рахунок того ,що визнавши це вона має компенсувати Україні матеріальні збитки так як це зробила Німечинна. Одна на мою думку помилка це невзаємо-розуміння у верхній гілці влади. Янукович - це взагалі не призидент. Я незнаю як можна було допустити того хто неможе навіть два слова зв"язати.За нього почалася повна трагедія зі словом "беспредел по понятиям" Тут за останнього президента є що мені сказати і надіюсь кожен зі мною погодиться.
Це є особисто моя думка