Цитата:
Сообщение от zhyryk.roman
Ющенко - його мета євро союз, нато За нього країна увійшла у всесвітьню торгову мережу, ми дізналися хто ми є і звідки наше коріння, він розповів на увесь світ який штучний голод був і його підтримали усі окрім Росії яка і доцихпір невизнає цього, за рахунок того ,що визнавши це вона має компенсувати Україні матеріальні збитки так як це зробила Німечинна. Одна на мою думку помилка це невзаємо-розуміння у верхній гілці влади.
Це є особисто моя думка
|
Ромка, я бачу ти виділив правління Ющенка, а для мене вони всі однакові як близнюки.
Ти висвітлюеш основні питання правління Ющенка:
- про всесвітню торгову мережу, а мені зразу ж приходять на думку взаємоведносини, вони практично такі ж самі як і відносини в бувшому СРСР. Росія завжди була основоною і направляючою силою. А ти думаєш, що в євросоюзі краще,
добре стелять, та гадко спать буде. Політика є політика, в кожному союзі є свої правила, які обов"язкові до виконання і чамусь ніхто із реформаторів не говорить, що це всерівно умови, які завжди нерівні, а з нашою економікою тут нічого навіть порівнювати, ми в хвості.
- про голод і штучний голод, так від мого рідного села зосталася третина людей, тільки ніхто не говорить, що зараз села взагалі вимирають і моє також, зникають з лиця землі і нікому до того немає діла,
і голоду немає!
Тільки і чутно, що про демократичні перетворення...
- про євросоюз, так у нас уже був союз, в 1991 році замість того щоб перетворити його в демократичний союз, ми його успішно розвалили, розділилися, а тепер хочемо в другий союз, значно багатший, а саме головне
на все готове. А ми потрібні там? І взагалі, хто з наших
фейсом вийшов, уже давно
в євросоюзі живе, а до нас тільки в парламент та на банкову приїздить на роботу.
- про непорозуміння скажу так, кожний керівник партії,
божок
хоче бути
єдиним і неповторним. Тому і порозуміння між ними ніколи і не буде. Вони навіть про країну в якій народилися, вчилися, живуть наживши немалі статки говорять:
" ця країна", "в цій країні".