Файловый архив | Как загрузить файлы | Проблемы с регистрацией? | Калькулятор мультифида | Новичкам читать !!! | Справка |
|
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#31 |
![]()
Latviski atteica tagad uzrakstīju krieviski.Gaidu softu un loaderi.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
![]()
Ну тогда выложиш здесь тоже для других но только без ссылок ОК авпке
![]() |
#33 |
![]()
Es nesapratu vārdus - без ссылок ОК
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
![]()
pavlon atbildēja ka viņa aparatā jau softs bijis ielikts un viņš nevarot palīdzēt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
![]()
Mans DIGILINE S4 HD n o b r u k a. Tagad rāda tikai displejā - ASH un nekas nedarbojās. No priekiem un krenķiem esmu brīvs.Uztvērēju lieku skapī.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
![]()
Nevis skapī ,bet nes uz to kantori kur pirki tikai nesaki ko tu ar viņu dariji un lai dara ko lietas labā (remonts vai maina pret jaunu)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
![]()
Вот это ссылка http://westsat.net.ua/showpost.php?p=72522&postcount=36 правда она на наш форум а вот на другие форумы выставлять у нас нельзя, запрещено правилами
Openbox S3CI HD, S3 mini II HD 1,10 офсет 4W-5E-13E-19E,1,50 парабела4W-53E, 0,75 офсет 53E, 0,85 офсет75Е В Skype отвечаю на конкретные вопросы по Сат ТВ Последний раз редактировалось cop; 19.08.2012 в 00:31. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
![]()
Domā ka caur comportu tā lieta ietu? Tad jāpamēģina, jo softu man iedeva UNISATS no kā pirku.Tas saucās tā: produkt_sky_hd_hdcp.abs - 4096KB.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
![]()
Man ir piedāvājums :norādes uz citiem saitiem varam dot personīgi cilvēkam kam tās ir aktuālas
|
|
![]() ![]() |