Файловый архив | Как загрузить файлы | Проблемы с регистрацией? | Калькулятор мультифида | Новичкам читать !!! | Справка |
|
![]() |
|
Опции темы
![]() |
![]() |
#541 |
![]()
Замените ёмкость после 1117-й по 1,8в и на входе ВЧ тюнера по 3,3в.
Последний раз редактировалось nmishurovski; 01.09.2014 в 22:09. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
![]()
Конденсатор по 1.8v менял,LM317 менял.Работает только транспондер 11544н 3700 на амосе и12669н 2600, 11610н 3600 на сириусе.Осталось менять антенный приемник но его пока нет.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
![]()
Доброго дня! Підскажіть, хто стикавсь з такою проблемою. Принесли тюнер на ремонт ORTON 4100C, який на зображенні гонить кадри і строки ламає. Напруги в нормі, окрім 12в замість них 14в, це нормально? Конденсаторів дутих нема, пульсацій напруг теж, перевірив осцилографом. На процесорі 1,8в живлення. Де копнути? Дякую!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
![]()
![]() |
#545 |
![]()
boris., якщо нічого порадити, то краще промовчати...Невже ви думаєте, що я б писав сюди як-би проблема була такою банальною? Вміння користуватись осцилографом, як-би натякає, що я трохи знаюсь на радіоелектроніці. Для вас особисто кажу, що підключав до другого телевізру! Якщо це форум для чайників, тоді мені тут не місце.
|
|
![]() ![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
|
![]() |
#546 |
![]()
А що тут радити?Відеовихід не працює стабільно.Треба в майстерню нести.
![]() |
#547 |
![]()
проверь Q5, Q6 и их обвязку
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
![]()
Перевірити, якщо є чим, електроліти по відеовиходах (є там пару штук), тільки не дивись, що вони не здуті - можуть бути банально сухі, якраз підходить під обрисовану картину. Не завадить далі провірити емітерні повторювачі по відео, якщо перше не допоможе...якщо ти реально спец, то зрозумієш. А коли й друге не поможе - то винуватий проц, перевір його опір по відеовиходу. Проци, до речі, маю в продажі.
Добавлено через 4 минуты Будьте трохи толератнішими до інших, хоча б у такий важкий для України час...не всі шурупають у ресах, шо аж гай гуде, а допомогти хочуть, вже за це одне можна бути вдячним :)
![]() |
#549 |
![]()
Прошу вибачення у користувача boris., за мій різкий тон. Що цікаво на всіх виходах(Scart, RCA, RGB) те саме. Найсильніше біжать кадри на каналах з стрічкою новин.
![]() Добавлено через 16 минут А схему ніхто не підкине на даний девайс? |
|
![]() ![]() |
Пользователь сказал cпасибо: |
boris. (05.09.2014)
|
![]() |
#550 | |
![]() Цитата:
Та їх повно в інеті, ось тримай...
JTAG/EJTAG на микросхеме 74HC244. Восстановление/ремонт ресиверов на современных процессорах. По телефону не ремонтирую ! link-link Последний раз редактировалось Yaro; 05.09.2014 в 13:49. |
||
![]() ![]() |