Файловый архив | Как загрузить файлы | Проблемы с регистрацией? | Калькулятор мультифида | Новичкам читать !!! | Справка |
|
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#11 |
![]() ![]() Міжнародний день сім'ї. Нехай сім'я вам дарує радість І домашнє тепло, Нехай панують у ній розуміння, Повага, мир, добро. Нехай любов і вірність будуть У житті назавжди, І нехай це ніколи не змінять Розлуки й роки. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
![]()
Вознесіння Господнє на порозі —
День немеркнучої надії і чудес. Нехай зникнуть Ваші скорботи і тривоги, А молитви долинуть до небес. Життя тече нехай милостиво і яскраво, Ні біди не знаючи, ні образ. Нехай доля таїть у собі подарунки, І в очах хай щастя заблищить. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
![]() ![]() Мир оселі, усмішку на обличчі, світла в очах, щоб беріг від усіх напастей ангел-хранитель, а удача, успіх, щастя і благодать завжди вели за руку, захищаючи від бід і неприємностей. З Трійцею! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
![]() ![]()
![]() |
#16 |
![]()
Всех с праздником
Добавлено через 2 минуты Всех с праздником святой троицы |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
![]() ![]() Сьогодні свято на моїй землі, За яке боролись і за яке вмирали, Діди і прадіди твої й мої, і про яке Поети мріяли і нишкома писали. Сьогодні свято на моїй Вкраїні, І ми про нього можемо сказати вільно, Свобода слова і права людини – наш закон, Із чим вітаю вас, шановні, щиро! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
![]() ![]() Хай буде сильною рука, Міцними будуть хай війська, Нехай здоров’я – як та криця, Хай служба завжди – як годиться! Хай всюди – спокій, лад та мир! Будь, як казковий богатир – Могутній, нездоланний, вмілий! З Днем Військово-морських сил! |
|
![]() ![]() |