| Файловый архив | Как загрузить файлы | Проблемы с регистрацией? | Калькулятор мультифида | Новичкам читать !!! | Справка |
|
||||||||
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Запитання по супутниковому ТБ
Последний раз редактировалось kosmos17; 03.11.2025 в 12:39. |
|
|
|
|
#2 |
|
дампи каналів з Denys H.265 PRO Combo EU підійдуть для Denys H.265 PRO Combo ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Підійдуть.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Щось у мене після прошивки ЮТУБ так і не ЗАПРАЦЮВАВ. Обновлявся вчора онлайн, 1.08.59!!!
|
|
|
|
|
#5 |
|
Збережіть усі свої налаштування і дамп, далі зробіть скидання в заводські установки.
Після цього перевірте роботу YouTubeMod. Последний раз редактировалось kosmos17; 06.11.2025 в 13:01. |
|
|
|
|
#6 |
|
Вибачте будь ласка не запускаєся youtube помилка download failed на denys h265 pro combo версія прошивки 1.08.59
|
|
|
|
|
#7 |
|
Доброго вечора.
Тюнер Denys_PRO_COMBO Версія ПЗ 1.08.59 Така сама хвороба з YouTube. |
|
|
|
|
#8 |
|
Я думаю, що не треба вибачатися. Це перед користувачами "denys h265 pro combo" незалежно від версії прошивки повинні вибачатися за те, що обманюють та не виконують заявлені обіцянки... А від того, що Ви прочитали
ютуб не запрацює. Це ж скільки часу нам їздили по вухам, що ми не повідомляємо про наявність проблеми (належним чином), що це проблеми ресурсів і таке інше... А потім нарешті виявилось, що проблему можна вирішити внесенням змін у прошивку... До речі, у мене теж на Denys H.265 PRO Combo EU версії 1.08.59 таж проблема - Download failed. |
|
|
|
|
#9 |
|
Доброго здоров´я.
Вже сьогодні ожив YouTube,але чи надовго? |
|
|
|
|
#10 |
|
Це Ви називаєте запрацював? Показує тільки головну сторінку. А при спробі передивитися відео за посиланням - спочатку спойлер, а потім картина
Малевича (чорний екран)... З.І. Одного не розумію - до чого тема "Запитання по супутниковому ТБ", в яку перенесли наші повідомлення, якщо мова йде не про ТБ, а про інтернет-сервіс YouTube, можливість перегляду якого заклали в ціну ресиверів Denys H.265 / Denys 2/2.2. Чи не закладали? |
|
|